Colier Bluetooth cu cască de copiat fără fir

250 lei

Colier Bluetooth cu cască de copiat, dispozitiv performant alcătuit dintr-un bluetooth cu colier special modificat şi o cască de copiat fără fir toată de culoarea pielii. Compatibil cu orice model de telefon mobil, funcţie de Răspuns Automat la apel şi de apel a ultimului număr din lista fără să fie necesar să umbli la telefon, microfon performant, foarte uşor de folosit!

Descriere

Unul dintre lucrurile prin care acest sistem de copiat, dotat cu o cască de copiat japoneză și cu Bluetooth, se remarcă, este compatibilitatea sa universală pe care o are cu orice tip de telefon mobil care este echipat cu Bluetooth. În ceea ce privește procedura de configurare inițială, aceasta este una destul de simplă și anume că telefonul tău se sincronizează cu dispozitivul de copiat la prima utilizare.

Imediat ce această împerechere inițială este efectuată, ea va fi folosită în toate utilizările ulterioare. Tot ce-ți mai rămâne de făcut este să activezi funcția de Bluetooth de pe telefonul tău și să pornești și dispozitivul de copiat. Procesul acesta este unul intuitiv, semănând cu conectarea telefonului cu alte dispozitive Bluetooth precum boxele portabile, căștile, precum și car kit-urile.

Securitatea acestei conexiuni este un alt lucru pe care trebuie să-l iei în considerare și anume că sistemul nu va fi vizibil în timpul examenului tău. De asemenea, acesta nu va fi nici accesibil altor telefoane. Acest lucru este important pentru că nimeni altcineva nu poate intercepta sau perturba conexiunea.

Dacă, de exemplu, îți vei dori să folosești un alt telefon cu acest sistem de copiat, atunci este necesar să-ți resetezi dispozitivul conform instrucțiunilor oferite de către manualul de înregistrare. Această procedură este utilă pentru că asigură faptul că trecerea aceasta la un alt telefon poate fi făcută fără a compromite în niciun caz funcționalitatea sau securitatea acestui sistem de copiat.

Colier Bluetooth cu cască de copiat

Sistem de copiat cu bluetooth, proiectat special pentru a facilita comunicări discrete și eficiente. Este realizat din trei părți principale, și anume:

Modulul Bluetooth – această componentă recepționează sunetul de la telefonul mobil, captând informațiile audio și transmitându-le mai departe. Se stabilește în acest fel o conexiune stabilă, dar și clară în același timp între microcasca și telefon.

Colierul – acesta funcționează ca un transmitator, el fiind o componentă cheie a sistemului. Acesta este responsabil cu transformarea sunetului primit de la modulul Bluetooth în semnale wireless. Acestea sunt transmise mai departe către microcasca. În ceea ce privește designul, acesta este conceput pentru a fi confortabil, dar și discret în același timp, iar purtarea sa nu este în niciun fel incomodă. De asemenea, el poate fi purtat și fără a atrage atenția.

Microcasca japoneză este elementul final, aceasta fiind și cea mai importantă componentă a sistemului. Fiind proiectată să fie extrem de mică, dar și aproape invizibilă atunci când este purtată în ureche, aceasta recepționează semnalele wireless transmise de colier. Imediat după, ea redă sunetele primite direct în urechea ta. Calitatea sunetului este una optimizată corespunzător, astfel asigurându-se claritatea comunicării.

Fiind o modalitate extrem de eficientă, dar și discretă de a comunica, în situațiile unde confidențialitatea este esențială, acest sistem este unul subtil și ușor de folosit în astfel de situații.

Principiul de funcţionare

Tine cont de faptul că microcasca nu poate primi direct semnalele audio wireless de la un telefon mobil! Pentru a utiliza doar casca de copiat, telefonul trebuie modificat într-un anumit mod. Aici intervine tot sistemul Bluetooth care are un rol extrem de important în acest proces și anume că el preia vocea transmisă de la telefon, convertind-o într-un semnal. Acesta poate fi recepționat de către microcasca, iar mai apoi, folosind antena incorporată în colier, transmite semnalul wireless către cască. Microcasca japoneză poate în acest fel captura aceste unde, iar sunetul este redat în ureche.

Bluetooth-ul mai are în componenta sa un microfon intern extrem de sensibil, acesta captând sunetele din jurul purtătorului cum ar fi șoaptele. Imediat după, acest microfon le trimite wireless înapoi la telefon, iar de acolo urmează ca acestea să fie transmise persoanei care așteaptă subiectele. În acest fel se realizează un canal de comunicare bidirecțional între sursa externă și purtătorul castii, facilitându-se un schimb eficient de informații

Cum se foloseşte un sistem de copiat cu bluetooth?

Este foarte ușoară utilizarea acestui sistem de copiat cu bluetooth și anume că trebuie să urmezi următorii pași:
– Se pregătește casca și anume bateria este introdusă în această cască, urmând ca ea să fie plasată în ureche.
– Se pornește sistemul Bluetooth apăsând pe power on.
– Se conectează la telefon și anume că se realizează conexiunea Bluetooth pe telefonul tău, această conexiune fiind compatibilă cu orice tip de telefon. Se caută dispozitivele Bluetooth și se conectează sistemul de copiat la telefonul tău.
– Colierul se așează în jurul gâtului, astfel încât acesta să nu fie vizibil la baza gâtului.
– Înainte de a intra în sală, trebuie să apelezi persoana care te ajută și care îți va șopti informațiile.
– Imediat ce ai realizat conexiunea, telefonul poate fi ascuns într-un loc sigur pe corpul tău.
– Sistemul Bluetooth este caracterizat printr-un microfon foarte sensibil, acesta fiind situat mai jos de baza gâtului, el captând chiar și șoaptele, lucru care îți permite să comunici cu asistentul tău.
Urmează acești pași, se va realiza o utilizare extrem de eficientă, dar și discretă a căștilor de copiat fără fir

Ce trebuie să mai știi?

 • Telefonul poate fi pus în geantă, în buzunar, în mapă sau în alt loc, dar ai în vedere ca acesta să fie la maxim 10 m distanță de tine.
 • Poți răspunde, închide apelul sau să apelezi ultimul număr direct din Bluetooth.
 • Sistemul este foarte discret și anume că nu se vede și nu se aude nimic din exterior.
 • Sistemul Bluetooth are un microfon care captează chiar și sunetele cele mai slabe și anume că el va capta chiar și pașii supraveghetorului.
 • Chiar și dacă e gălăgie în încăpere, sunetul este redat impecabil.
 • Autonomia este de 6 ore de funcționare.

Pachetul conţine

 • Colier Bluetooth special modificat,
 • Microcască Japoneză MC-3500,
 • 1 x Baterii 337 SR416SW 1.55V;
 • Cablu încărcare colier bluetooth,
 • Ghid Video pe YouTube – Manual de Utilizare ,
 • Certificat de garanţie.

Informații suplimentare

Greutate 0.01 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Colier Bluetooth cu cască de copiat fără fir”