Mp3 Player pentru copiat cu Butoane Sillent Technology + cască de copiat

700 lei

Mp3 Player cu cască de copiat(Microcască Japoneză) Model NOU 2023, ce se deosebește de restul player-elor de pe piață, prin faptul că are butoane Super Silent Technology! Nu trebuie neglijat nici faptul că are o autonomie garantată de minim 15 ore de Play în continuu. Cel mai mic dispozitiv din gama sa! Singurul mp3 player pentru copiat care nu face zgomot absolut deloc când apeși pe butoane!

Descriere

Acesta este cel mai mic Mp3 Player de copiat, dar în ciuda dimensiunilor sale reduse, acesta este mult mai performant decât mp3 playerele obișnuite, având și o autonomie mai mare. De asemenea, el mai iese în evidență și printr-o memorie mai mare, dar și butoane super silențioase. Acesta este o opțiune ideală pentru BAC-ul la Română sau pentru orice examen care necesită mai mult timp de învățat. Este simplu de folosit și tot ceea ce trebuie să faci este să înregistrezi audio toate comentariile literare, povestirile, dar și caracterizările, argumentările sau rezumatele. Poți înregistra pe rând și să le denumești de la 1 la 30. De exemplu, poți denumi:

  • Melodia 1 un rezumat al unei opere
  • Melodia 2 o caracterizare de personaj
  • Melodia 3 un comentariu

La începutul fiecărei melodii, atunci când începi înregistrarea, va trebui să spui și ce ai în înregistrare. Faci acest lucru pentru că atunci când ești în sală, asculți doar începutul și apoi dai next. Ideal ar fi să reții ordinea și să dai direct la ceea ce te interesează pentru că în acest fel vei economisi timp.

MP3 Player pentru copiat cu Butoane Super Sillent

Mulți utilizatori s-au plâns de faptul că atunci când apasă pe butoanele Mp3 playerului, mai ales atunci când în sală este liniște, acest lucru este foarte ușor audibil pentru că Mp3 playerul face un sunet mecanic de click. Acest sunet se aude cu atât mai tare cu cât în sală este liniște. Acest model însă iese în evidență cu faptul că folosește butoane care nu emit un zgomot la apăsare.

Autonomie Mare

Dispozitivul are o autonomie de 15 ore de funcționare continuă și anume că poți asculta timp de 15 ore continuu înregistrările tale. Folosind cășca de copiat fără fire, cu o baterie 337 after market, vei avea undeva la 4 ore de autonomie. Alegând însă o baterie RM-337, poți folosi pe o perioadă mai lungă sistemul fără niciun fel de probleme, această perioadă fiind de peste 10 ore.

Încărcarea este una rapidă

Cu toate că dispozitivul are o autonomie de peste 15 ore de ascultare, acumulatorul dispozitivului se poate încărca în maxim 1-2 ore datorită tehnologiei de Fast Charger.

Sistemul este nedetectabil!

Nu vei avea nevoie de cineva care să te ajute pentru a folosi acest sistem. Acest sistem este singurul la care nu ai nevoie nici măcar de semnal GSM. Informația este stocată direct pe memoria dispozitivului și nu mai este nevoie să se comunice cu exteriorul.
El emite un semnal în cască de intensitate mică, acesta ne-propagându-se la mai mult de 10-15 cm de tine.

Antena inductoare separată de player.

Cu toate că în mod normal antena inductoare putea fi integrată în player, acest lucru ar fi însemnat să ții playerul la distanță mică de cască, lucru care ar fi dus la un acces mai greu la butoanele de pe cască în timpul utilizării. În urma recomandărilor celor care au folosit acest sistem, am decis să separăm complet antena inductoare de player. Dispozitivul poate fi pus acolo unde consideri că ai acces mai ușor la butoane, iar antena o poți lipi de umăr cu un plasture medicinal (ideal sub urechea unde ai cască).

Player-ul îl poți pune în mânecă, în buzunar sau în orice alt loc îți convine ție. Este foarte important ca accesul la butoanele de comandă să fie cât mai facil.