Handsfree wireless cu cască de copiat fara fir

150 lei

Handsfree wireless pentru copiat cu micro-cască japoneză reprezintă una dintre cele mai economice soluții disponibile pe piață pentru copiat la examene. Acesta se distinge prin raportul său excepțional între calitate și preț. Chiar dacă este mai accesibil din punct de vedere financiar în comparație cu alte sisteme, calitatea acestor căști nu este compromisă. Ele oferă performanțe de înaltă calitate, asigurând transmisii audio clare și fiabile, ceea ce le face o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție eficientă și discretă pentru copiat la examene.

Descriere

Fiind unul dintre cele mai simple dispozitive de copiat existente pe piață, această cască handsfree wireless pentru copiat este utilă la examene, ea fiind apreciată de mulți studenți pentru faptul că poate fi folosită în orice moment, dar și datorită prețului mai mic comparativ cu alte sisteme de copiat. Acest sistem este așadar unul foarte căutat datorită acestor avantaje.

Sistemul handsfree wireless cu cască de copiat cu mufă jack de 3,5 mm, este un sistem compatibil cu un număr mare de telefoane existente în momentul acesta pe piață. Tot ce va trebui să faci pentru a te folosi de acest sistem este să introduci mufa de căști în telefonul tău, iar sistemul va funcționa în acest fel ca un handsfree normal.

Diferența care apare în acest caz este că sunetul este transmis către microcască. Tot ce trebuie să mai faci este să-ți pui colierul în jurul gâtului și microcască în ureche. Imediat după, trebuie să-ți introduci mufa Jack de 3,5 mm în telefon și poți în acest fel să mergi la orice examen. Sistemul de copiat este așadar unul extrem de simplu de folosit, iar prețul este un avantaj major al acestui sistem și motivul pentru care mulți studenți îl preferă.

Microcască Japoneză MC-3500

 1. Fâșâitul de fundal este unul mult mai mic;
 2. Nu se vede absolut deloc cască în ureche, acest lucru fiind unul GARANTAT;
 3. Sunetul este unul clar, calitatea fiind una superioară;
 4. Capacul și antena sunt integral de culoarea pielii și anume că se confundă foarte ușor cu pielea;
 5. Antena este una calitativă, deci nu se va rupe ușor și nu va exista riscul să ajungi la ORL pentru a-ți scoate cască din ureche.

Avantaje

 • Casca de copiat este una extrem de simplu de folosit, fiind compatibilă cu orice fel de telefon;
 • Microfonul căștii pentru copiat este și el unul foarte performant;
 • microcasca este una de culoarea asemănătoare pielii.

Care este modul de folosire?

Modul de folosire al acestui sistem de copiat de tip Handsfree wireless cu cască de copiat este unul foarte simplu și anume:

 1. Bateria este introdusă în cască japoneză, urmând ca aceasta să fie introdusă în ureche;
 2. Colierul este pus în jurul gâtului, acesta fiind larg, deci nu e pe bază gâtului. Avantajul acestui lucru este că nu se vede sub haine;
 3. Mufa Jack 3.5 trebuie pusă în portul căștilor de pe telefonul tău;
 4. Ține cont de faptul că la baza gâtului ai un microfon, precum și un buton prin care poți răspunde la apel sau închide apelul;
 5. Telefonul trebuie dat pe silent și ascuns în buzunar.

Poți apela persoana care te ajută înainte de a intra în sala de examen sau poți răspunde la apel dacă vei apăsa pe microfon (este foarte simplu să faci acest lucru și anume că tot ceea ce trebuie să faci este să te prefaci că te scarpini). În acest fel, nu trebuie să mai umbli la telefonul mobil.

Pachetul conţine

 • Handsfree wireless pentru copiat special modificat;
 • Micro Casca Japoneză MC-3500;
 • 1 x Baterii 337 SR416SW 1.55V;
 • Ghid Video pe YouTube – Manual de Utilizare;
 • Certificat de garanţie.

Informații suplimentare

Greutate 0.01 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Handsfree wireless cu cască de copiat fara fir”