Formular Retur

Îți recomandăm să consulți cu atenție Politica noastră de Rambursări și Returnări înainte de a completa și trimite formularul pentru returul produselor cumpărate de pe www.fastbay.ro. Această politică este accesibilă și te va ghida prin condițiile și pașii necesari pentru a efectua un retur. În document vei găsi informații esențiale, cum ar fi termenul în care produsele pot fi returnate, starea în care acestea trebuie să se afle la momentul returnării, precum și detaliile privind procesul de rambursare. Înțelegerea acestor detalii este crucială pentru a asigura că procesul tău de retur decurge cât mai eficient posibil. Pentru a accesa Politica de Rambursări și Returnări, te invităm să urmezi linkul disponibil și să te asiguri că toate condițiile sunt îndeplinite înainte de a iniția procedura de retur

 

Inainte de completa si trimite formularul pentru Retur, te rugam sa citesti Politica de Rambursări și Returnări, pentru produsele achizitionate de pe www.fastbay.ro, disponibile aici: Politică de rambursări și returnări

Introdu Numele de Familie si Prenumele pe care a fost facuta comanda/emisa Factura Fiscala
Introducerea eronata a acestei informatii duce la anularea automata a solicitarii tale, fara a fi anuntat de acest lucru.
Te rugam sa introduci data la care comanda ta a fost confirmata/receptionata.
Te rugam sa introduci o adresa de email valida! Va fi utilizata strict pentru comunicarea cu tine in rezolvarea problemei semnalate.
Va fi utilizat strict ca metoda de comunicare mai rapida cu tine pentru a rezolva situatia semnalata.
Retine ca sunt excluse de la Retur pt Rambursare: - castile ce intra total in ureche (motive de igiena); - produsele personalizate; - camerele in nasture cu transmisie Live (sunt produse si aduse pe comanda speciala).