Cutiuța GSM Slim cu căști de copiat Microvibrații RM-207C

Prețul inițial a fost: 500 lei.Prețul curent este: 479 lei.

Cutiuța GSM Slim, special adaptată pentru căștile de copiat cu microvibrații, vine acum într-un format mai compact, fiind cu 40% mai subțire comparativ cu modelul clasic. Oferind o autonomie impresionantă de cel puțin 10 ore, acest model include și un colier nou, modelul 2024, făcându-l practic invizibil prin haine. Acesta este, de asemenea, mai subțire decât versiunile anterioare, oferind mai mult confort și discreție.

Descriere

Cutiuță GSM Slim cu căști de copiat Microvibrații model RM-207C reprezintă un dispozitiv compact, cu dimensiuni similare unei cutii de chibrituri, care funcționează cu o cartela SIM standard (nu este necesar să aibă credit). Când persoana care te asistă apelează numărul cartelei, cutiuta răspunde automat, permițându-ți să auzi instrucțiunile dictate.

Acest dispozitiv include și un microfon, astfel încât asistentul tău poate auzi în permanență ce se întâmplă în jurul tău. Poți șopti subiectele, dar fii conștient că microfonul, fiind unul standard, are limitările sale și nu poate compensa pentru un șoaptă prea slabă. Dacă preferi să eviți riscul de a fi prins șoptind subiectele, o alternativă este Camera în Nasture din gama PRO, care poate trimite subiectele rapid și discret.

Noul model 2023 aduce îmbunătățiri semnificative

 • Este cu 40% mai subțire, făcându-l mai ușor de ascuns, mai ales în haine subțiri de vară.
 • Bateria a fost înlocuită cu una mai performantă. Deși aspectul nu este cel comercial, avantajele tehnice sunt remarcabile: grosimea redusă la jumătate și o autonomie dublă.

Acumulatorul standard al Cutiuță GSM Slim cu căști de copiat are o autonomie de aproximativ 5-6 ore conform producătorului, dar în practică, datorită volumului și calității semnalului GSM, autonomia reală este de aproximativ 4-5 ore. De asemenea, observațiile noastre indică o capacitate reală a acumulatorului de 600 mAh, nu de 800 mAh cum este menționat.

Prin modificările aduse, acumulatorul performant asigură o autonomie garantată de peste 10 ore, iar dimensiunile reduse ale dispozitivului, ilustrate în poze, îl fac și mai practic și discret. Aceste îmbunătățiri transformă cutiuta GSM într-un instrument mult mai eficient și convenabil pentru copiat.

Cuția GSM cu căști de copiat cu microvibrații folosește un tip de cască din material magnetic. Acești mici magneți trebuie să atingă timpanul pentru a putea să auzi ceva în ureche. Căștile de copiat cu microvibrații au avantajul de a fi mai mici, dar sunt mai dificil de folosit, necesitând un fir (colier la gât) pe corp și, nu în ultimul rând, pot fi periculoase. Există cazuri în care persoanele au ajuns la medicul ORL cu căștile blocate în ureche. În situații mai grave, căștile magnetice au putut chiar să fisureze timpanul!

Atenție: Optând pentru achiziția unui sistem cu microvibrații, se va presupune că ați fost informat despre riscuri, ați înțeles complet riscurile implicate și vă asumați întreaga responsabilitate pentru acestea.

Cutiuță GSM Slim cu căști de copiat Microvibrații RM-207C

Nu este posibil să inițiezi apeluri direct de la Cutiuta GSM. În schimb, persoana care te asistă va apela numărul cartelei SIM inserate în cutiuta GSM, iar aceasta va răspunde automat de fiecare dată. În contextul unui examen, ar fi oricum riscant și suspect să te vezi apăsând butoane pentru a iniția apeluri.

În cazul în care apelul se întrerupe, asistentul tău își va da seama și va apela din nou. Cutiuta GSM va răspunde automat, fără probleme, la noul apel.

Recomandăm utilizarea unei cartele noi pentru acest proces. Deoarece cutiuta răspunde automat la orice număr o apelează, dacă ești deja în apel și cineva altcineva sună, dispozitivul va întrerupe apelul curent și va răspunde noului apel. Utilizarea unui număr nou, neînregistrat în alte rețele sociale sau agende, îți asigură că nu vei fi deranjat de apeluri nedorite în timpul examenului.

Colier flexibil cu diametru subțire!

Colierul nostru modificat este semnificativ mai subțire și mai flexibil comparativ cu cele din sistemele clasice chinezești. Spre deosebire de acestea, colierul la Cutiuță GSM Slim cu căști de copiat oferită de noi are un design mult îmbunătățit: este mai subțire, mai flexibil și are o circumferință mai largă, evitând astfel să se așeze direct pe baza gâtului. Această caracteristică reduce considerabil șansele ca el să fie vizibil prin haine, minimizând riscul de a atrage atenția.

Colierul nostru este creat special pe comandă și este de trei ori mai subțire decât varianta standard oferită de fabrică. Datorită acestui design îmbunătățit, colierul nu iese în relief prin haine, indiferent de vestimentație, astfel că discreția este asigurată. De asemenea, fiind mai larg, nu se așază strâns pe baza gâtului, ceea ce îl face confortabil și potrivit pentru toată lumea, inclusiv pentru doamne și domnișoare, chiar dacă optează pentru haine cu un decolteu mai generos.

Pentru utilizarea unei căști cu microvibrații, este necesar un colier care să se poarte în jurul gâtului. Unii utilizatori pot considera inițial acest colier ca fiind un dezavantaj, însă în realitate nu este un impediment major. Datorită designului său subțire, mai larg și care nu se așază pe baza gâtului, colierul rămâne invizibil sub haine, chiar și sub un tricou mai mulat. Doar în situații extreme, cum ar fi dezbrăcarea, colierul ar putea deveni vizibil.

Astfel, temerile legate de vizibilitatea colierului sunt nejustificate, deoarece el este conceput pentru a fi cât mai discret și confortabil. Utilizatorii care erau reticenți în a folosi acest sistem din cauza colierului pot fi acum asigurați că acest aspect nu reprezintă o problemă semnificativă.

Specificații Tehnice

 • Cu 40% mai subțire decât modelul clasic RM-200C;
 • Autonomie: RM-207C: 10h Garantat;
 • NU poate să sune ROALERT-ul;
 • Funcționează cu cartelă SIM obișnuită din Orice rețea GSM;
 • Răspuns Automat la Apel (la orice număr o apelează);
 • Distanța Cutiuța – Cască: max 50cm; Ajutorul Tău – Cutiuța: Nelimitată;
 • Microfon încorporat;
 • Durata încărcare acumulator Cutiuța GSM: 3-4h;
 • Autonomie Cască: cască nu are baterie. Se alimentează prin colier wireless;
 • Bateria la cască se schimbă;
 • Dimensiuni Cutiuța GSM: 56mm x 42mm x 10mm;

Pachetul include:

 • Cutiuță GSM Slim cu căști de copiat cu Colier Subțire NOU 2023!
 • 12 x Căști Microvibrații:
  • 6 x M Size: 3X1mm
  • 6 x L Size: 5x1mm
 • 4 x Căști i-EarCheat:
  • 2 x M Size: 7x7mm
  • 2 x L Size: 8x8mm
 • Accesorii:
  • Cablu încarcare,
  • Bețișor cu Cap Magnetic special extragere căști,
  • Magnet ovat Extragere/Așezare căști,
  • Tub special(Opțional) ușurare introducere în ureche căști cu microvibrații
 • Manual de utilizare Video pe YouTube

Informații suplimentare

Greutate 0.05 kg
Dimensiuni 4 × 3 × 0.6 cm
Tip Casca

Microvibratii + EarCheat + Japoneza, Microvibratii + i-EarCheat

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutiuța GSM Slim cu căști de copiat Microvibrații RM-207C”