Contact

Departament Comenzi si Informatii
Luni – Sambata: 09.00-18.00
Duminica: 10.00-12.00

Tel: 0742.335.330
Whatsapp: 0742.335.330
Email: office@fastbay.ro

Departament Service si Garantii:
Luni – Sambata: 09.00-16.00
Duminica: Inchis

Tel: 0764.20.25.28
Whatsapp: 0764.20.25.28

In ATENTIA celora care trimit produse in unitatea de service Autorizata:

Produsul/produsele trimise, trebuie sa fie insotite obligatoriu de Formularul de trimitere in unitatea de Service
Produsul/produsele trimise, ce se afla inca in perioada de garantie, trebuie sa fie insotite obligatoriu de:

  • Cerfiticatul de Garantie in original sau copie;
  • Minim una din cele doua: Factura de achizitie sau Chitanta cum s-a efectuat plata la curier in momentul primirii coletului – original sau copie;

Lipsa oricarui document din cele doua, poate duce la costuri suplimentare. Mai multe informatii despre tot ceea ce tine de Garantii si/sau trimiterea unui produs in unitatea de service autorizata, gasiti accesand pagina: service si garantii.

Descarca Formular de Trimitere in Unitatea de Service:

Reprezentant DPO: gdpr[@]romaio.us Telefon: 0764.20.25.28

In functie de numarul de solicitari, procesarea formularelor poate sa dureze un timp mai mare sau mai mic. De aceea, pentru situatiile urgente, va rugam sa ne contactati direct telefonic Pagina noastră de contact este dedicată oferirii de suport și informații detaliate despre gama noastră de căști și sisteme de copiat.

Dacă ai întrebări legate de specificațiile produselor, sfaturi privind alegerea celui mai potrivit sistem pentru nevoile tale, sau ai nevoie de asistență tehnică, echipa noastră de specialiști este pregătită să te ajute.

Oferim răspunsuri prompte și profesionale la toate întrebările tale, garantând o experiență de cumpărare și suport de cea mai înaltă calitate. Indiferent dacă ești un student care caută o soluție eficientă pentru examene sau ai nevoie de sfaturi tehnice, suntem aici pentru a te asista.

Nu ezita să ne contactezi prin formularul disponibil pe pagina noastră, prin email sau telefon, pentru orice informații legate de produsele și serviciile noastre.