Cea mai bună cască pentru copiat

Există în momentul de fată pe piaţa două căşti folosite pentru copiatul la examene şi anume casca japoneză sau cea de culoarea pielii, precum şi căscă cu microvibratii.

Ambele tipuri de căşti sunt recunoscute atât prin avantajele, cât şi prin dezavantajele pe care le oferă. Căscă cu microvibratii este o soluţie de avut în vedere, aceasta oferind o mulţime de avantaje.

Cască pentru copiat cu microvibratii mai este cunoscută şi sub numele de cască tip magnet. Cel mai mare avantaj al acestei căşti este dimensiunea să redusă, dar cu toate acestea veţi avea nevoie de colier în jurul gâtului, dar şi ceva fire pe corp.

Chiar dacă este puţin mai mare, casca japoneză cu microvibratii poate fi o soluţie excelentă pentru că nu veţi mai avea de-a face cu firele pe corp.

Pentru a alege o cască foarte potrivită, va trebui în primul rând să vă gândiţi la exigenta examenului şi anume sunt situaţii în care examenele sunt mai exigente, dar şi situaţii în care ele nu sunt atât de exigente.

În cazul examenelor mai puţin exigente, puteţi să vă orientaţi către casca ce are incluse şi fire, iar în situaţia examenelor exigente optaţi pentru micro casca.

Cel mai indicat ar fi să vă achiziţionaţi un sistem cât mai performant pentru a copia, dar cu toate acestea însă, dacă veţi şti să vă faceţi bine treaba, chair şi un sistem mai ieftin poate fi o soluţie pentru voi.

Cască pentru copiat la examene teste bac fără fire

Căştile cu mcirovibratii ies în evidenţă datorită dimensiunilor lor foarte reduse şi nu se va auzi absolut nimic la exterior de la casca pentru copiat, chiar dacă volumul va fi dat la maxim.

Un alt lucru important atunci când vine vorba despre căştile cu microvibratii este că acestea nu vor interfera cu celelalte sisteme de copiat din sală.

Acest lucru va însemna că nu îi veţi auzi pe ceilalţi. Dacă vă curăţaţi bine şi nu aveţi ceară în ureche, atunci va fi imposibil ca această cască să rămână bocata în ureche, deci din acest punct de vedere, nu veţi avea nici un fel de problemă.

Sub nici o formă nu va trebui să vă puneţi mai mult de o cască într-o ureche pentru că acestea se atrag una de alta şi riscă să rămână blocate în ureche.

Curăţaţi bine urechea de ceară înainte de a folosi aceste căşti. Mai poate există şi situaţia în care nu reuşiţi să fixaţi casca de timpan, în acest caz, cea mai bună soluţie rămâne casca japoneză.

Deşi aceste căşti sunt o opţiune mai scumpă, ele nu vor rămâne niciodată blocate în ureche şi în acelaşi timp, nu veţi avea nici un fir pe corp.

Este cel mai bine să vă puneţi casca în ureche înainte de folosire, de aceea vă puteţi duce cu 15 minute înainte la toaletă şi să o puneţi.

Apelaţi pe cineva şi puneţi acea persoană să vorbească încontinuu pentru a vedea dacă totul este în ordine. Atunci când veţi auzi un “POC” înseamnă că a ajuns pe timpan casca. Dacă nu e perfect pe timpan, casca se va auzi înfundat, deci asiguraţi-vă că este pe timpan.