Tel: 0767.759.322
.

Căsti pentru copiat cu Cameră video

Sisteme complete de Căsti pentru copiat cu Cameră video

Un sistem complet de Căsti pentru copiat cu Cameră video în nasture, este ideal de folosit la examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare.

Camera video în nasture este foarte utilă pentru a trimite subiectele persoanei care te ajută, fără ca tu să mai fii nevoit să i le dictezi. Astfel riscurile de a fi prins sunt minime.

Pentru a primi înapoi răspunsurile se foloseşte un sistem audio cu micro casca fără fir. Căştile sunt de ultima generaţie şi nu se pot observa în ureche.

Cască de copiat cu cameră video

Cele mai performante sisteme cu Căsti pentru copiat cu Cameră video

Mini Camera Video de copiat in nasture capabila sa transmita imagini LIVE cu subiectele la sute de km distanta, fara a mai avea nevoie de un telefon mobil la tine in sala de examen.

Noile camere video din seria i-Cheat folosesc tehnologii avansate de ultima generatie ceea ce le permite sa functioneze fara probleme chiar si daca semnalul disponibil in zona respectiva NU este 4G Full. Camerele video clasice ce trimit video cu ajutorul tehnologiei P2P NU vor functiona GARANTAT daca nu au semnal 4G cat mai bun – se blocheaza.

Casca de Copiat cu Camera Video in Nasture si o Cutiuta GSM sunt cele mai utilizate sisteme pentru copiat la examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare. Poti folosi acest sistem pentru copiat cu camera video in nasture fara sa fie nevoie sa ai un telefon mobil la tine in examen. Camera video transmite imagini LIVE pe internet cu subiectele.

Noile camere video in nasture i-cheat

Mini camera în nasture

Camerele noastre video sunt perfect mascate de un nasture obişnuit. Vei primi şi nasturi asemănători cu cel cu camera pentru a înlocui toţi nasturii de la bluză(cămaşa).

Dimensiuni reduse – Căsti pentru copiat cu Cameră video

Avem Garantat cele mai mici camere video de pe piaţa: 2cm lăţime x 4cm lungime x 0.3cm grosime. Sunt uşor de ascuns şi nu se observă nimic chiar şi vară când te îmbraci subţire.

Imagini cu subiectele clare

Noile camere video pentru copiat 4k, reuşesc să trimită imagini cu subiectele de o claritate deosebită. Senzorul optic din nasture oferă o calitate şi rezoluţie înaltă.

Unghi mare de vizualizare

Camera video pentru copiat cu tehnologie 4k reuşesc cu succes să prindă într-un singur cadru o pagină A4 completă, au unghi de vizualizare larg.

Focalizare Automată

Noile modele din seria i-Cheat sunt singurele camere pentru copiat ce au focusare automată! Nu trebuie să învârti de nasture în funcţie de distanţă între foaia de examen(său monitor) şi camera.

Subiectele ajung rapid! Nu trebuie să apeşi pe butoane!

Sistemele noastre cu camera video procesează rapid imaginile şi le trimite automat persoanei care te ajută. Nu trebuie să apeşi pe nici un buton în timpul examenului, totul este automat.

Call Now ButtonSunați acum!