Set 16 căști de copiat cu microvibrații – Două modele/Patru mărimi

50 lei

Setul de căsti de copiat cu microvibrații, este o opțiune de top destinată sistemelor de copiat HandsFree cu microvibrații de tip colier inductiv. Acest pachet conține 16 căsti de copiat cu microvibrații de calitate superioară, finisate cu nichel, și un magnet oval modern, special conceput pentru a facilita îndepărtarea căștilor din ureche. Este compatibil cu toate tipurile de sisteme HandsFree ce operează pe principiul microvibrațiilor.

Atenție: acest set se vinde ca accesoriu și este necesar un sistem complet pentru a le putea utiliza! Nu se pot utiliza direct la telefonul personal, fără a avea și restul dispozitivului.

SKU: MVB100 Categorie:

Descriere

Dacă folosiți la examene sisteme de copiat de tip cască de copiat cu microvibrații și colier inductiv, atunci aveți nevoie de un set de căști de copiat cu microvibrații model nichelat. Acestea sunt net calitative, fiind fabricate în Statele Unite. Setul include 16 microcasti nichelate, ele fiind de o calitate foarte mare, precum și un magnet oval, destinat extragerii cu ușurință a căștilor din ureche.

Având un finisaj nichelat, aceste căști sunt extrem de rezistente la oxidare, în comparație cu alte modele fabricate în China, mai accesibile ca preț. Acestea mai sunt echipate și cu magneti neodim, ei fiind recunoscuți pentru puterea mare pe care o au, lucru care asigură în acest fel un sunet clar, dar și puternic, el fiind superior variantelor convenționale.

Aceste căști de copiat cu microvibrații sunt avantajoase datorită dimensiunilor lor reduse, dar cu toate acestea ele sunt mai dificil de folosit. Au nevoie de un fir și anume de un colier la gât pe corp. În unele situații, aceste căști pot fi destul de periculoase, și anume că există cazuri în care unele persoane au ajuns la medicul ORL cu căștile blocate în ureche.

Înainte de a achiziționa aceste căști, aveți în vedere faptul că trebuie să cunoașteți toate riscurile asociate folosirii lor și să vă asumați întreaga responsabilitate pentru acestea.

Căsti de copiat cu microvibrații

Magazinul nostru oferă căști de calitate, de aceea calitatea superioară este un aspect de avut în vedere în acest caz. Căștile sunt realizate așadar din neodim nichelat, el fiind cunoscut și sub denumirea de “pământ rar”. În acest fel, microcastile au calități excepționale, dar și o extracție simplificată din ureche.

Magnetul oval iese în evidență și el prin faptul că are o dimensiune ușor mărită față de versiunile anterioare. Acesta este îmbunătățit, permitând o extracție facilă, dar și fără stres a microcastilor din ureche. Acest model mai este considerat a fi și cel mai puternic, de aceea el este recunoscut pentru eficiența sa sporită. Poziționarea microcastiei în ureche devine mai simplă datorită acestui magnet, asigurându-se o calitate superioară, sunetul fiind clar, dar și puternic în același timp.

Pachetul include:

 • 12 x Căști Microvibrații:
  • 6 x M Size: 3X1mm;
  • 6 x L Size: 5x1mm;
 • 4 x Căști i-EarCheat:
  • 2 x M Size: 7x7mm;
  • 2 x L Size: 8x8mm;
 • Accesorii:
  • Bețisor cu Cap Magnetic special extragere căști blocate;
  • Magnet ovat Extragere/Așezare căști.

Informații suplimentare

Greutate 0.1 kg
Dimensiuni 0.3 × 0.3 × 0.1 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 16 căști de copiat cu microvibrații – Două modele/Patru mărimi”