Căşti de copiat la examene – Întrebări frecvente

Căşti de Copiat care folosesc tehnologia BlueTooth, se pot detecta uşor? Contrar zvonurilor răspândite de diverşi vânzători doar pentru aşi vinde produsele lor, căşti de copiat ce folosesc tehnologia bluetooth sunt printre cele mai sigure dispozitive pentru copiat.

Dispozitivele Bluetooh se împerechează cu telefonul tău mobil şi odată făcută conexiunea nimeni cu orice alt telefon sau scaner nu va mai putea găsi conexiunea. Dispozitivul bluetooth memorează adresa de IMEI a ultimului telefon. Conectat şi conexiunea va fi vizibilă doar pentru acesta iar pentru orice alt dispozitiv o va ascunde.

Au dimensiuni mici, semanlul este digital şi astfel în casca vei auzi un sunet mult mai clar decât sistemele clasice cu conexiune la mufa handsfree de la telefon.

Microcasca Japoneză cu baterie 337 se VEDE ÎN Ureche?

Microcasca MC-1600 este cea mai nouă casca de copiat apărută. Este toată de culoarea pielii, inclusiv partea din spate – capacul unde pui bateria. Cele cu capac negru se observă că un dop în ureche avem cele mai bune căşti de copiat la examene fără fire în întregime de culoarea pielii. ATENŢIE! Este cea mai mică casca de copiat la ora actuală, are diametrul de 7mm.

Următoarea ca mărime are 8.35 mm şi are sertar la baterie de plastic. Căşti mai mici decât MC-1600 cu filet şi cu capac de culoarea pielii mai sunt doar cele pe timpan de tip magnet care au fire şi colier pe corp. Acea antenă are doar rolul de a trage de ea şi de a scoate casca din ureche, la nevoie poate fi scurtată cu o unghieră.

Toate aceste caracteristi fac diferenţa! Casca de copiat va intra mult mai uşor în ureche, suficient cât să nu se observe.

În plus capacul de culoarea asemănătoare pielii reprezintă un plus pe care îl are, casca pierzându-se în decor.

Casca de copiat poate dăuna Grav Auzului?

Sistemele cu căşti de copiat Japoneze (cele cu baterii în interior 337) sub nici o formă nu au cum să dăuneze sănătăţii. Casca de copiat japoneză nu intra nici măcar până la jumătatea canalului auditiv, timpanul fiind în capătul canalului.

Canalul auditiv se îngustează foarte mult în apropiere de timpan comparativ cu diametrul la casca de copiat şi deci chiar dacă aţi vrea şi aţi forţa maxim de tare nu aţi avea cum să ajungeţi cu casca la timpan. Vă recomandăm să o folosiţi cu încredere!

Sistemele cu căşti de copiat pe timpan sunt puţin mai delicate. Acestea fiind foarte mici şi uşoare ajung chiar pe timpan. Timpanul nu va păţi nimic atât timp cât nu introduceţi mai mult de o cască în aceeaşi ureche. Şi nu veţi folosi căştile mai mult de 20 ori pe an.

Marea problemă este că unele persoane ori mai uita să să se mai cureţe în ureche ori au probleme cu urechile şi au exces de cerumen şi pentru ca ceară este cleioasă ar căştile foarte mici şi uşoare se pot lipi de ceară şi vor ieşi mult mai greu.

De aceea este obligatoriu să vă curăţaţi foarte bine exact înainte de a pune casca de copiat cu microvibratii în ureche şi să nu o ţineţi mai mult de 3…4 ore.

Folosind căşti de copiat se poate auzi în exterior?

Sistemele cu casca de copiat pe timpan sub nici o formă nu se vor auzi în exterior, indiferent de cât de tare vei da volumul. Tot la aceste căşti sub nici o formă nu îi vei auzi şi pe alţii care au căşti în acea sală!

Sistemele cu casca de copiat Japoneză (indiferent de ce model de cască vei folosi: mc100….mc1600)se pot auzi în exterior doar dacă nu reglaţi volumul şi îl lăsaţi la maxim.

Orice sisteme de copiat cu casca japoneză are tocmai din acest motiv buton de reglat volumul + respectiv -. Deci cu alte cuvinte dacă faceţi teste de acasă şi reglaţi volumul corect nu se va auzi în exterior.

Stick-ul BlueTooth funcţionează doar te telefoane Samsung ?

Stickul bluetooth are la bază un handsfree Original care este universal şi deci este compatibil cu orice marcă şi model de telefon mobil. Dispozitivele bluetooth sunt fabricate pentru a fi universale indiferent de cine le produce.

Noi folosim doar handsfree bluetooth de la Samsung pentru că au o calitate foarte bună la un preţ accesibil. Majoritatea vânzătorilor pentru a veni cu un preţ mai mic, folosesc bluetooth-uri aftermarcket produse de firme care atunci auzi prima dată şi care au o calitate foarte proastă.

De ce nu pot folosi doar casca şi telefonul meu fără alt sistem intermediar?

Microcasca nu are cum să funcţioneze doar cu telefonul tău deoarece un telefon obişnuit nu poate transmite semnal audio wireless către casca. Există pe piaţa telefoane special modificate cu casca japoneză. Noi nu le recomandăm deoarece telefonul trebuie ţinut cât mai aproape de căşti de copiat, nu mai jos de buzunarul de la piept.

Altfel vei auzi prea încet şi în plus microfonul vă fi prea departe de gură şi astfel inutil. Şi telefonul tău se poate modifica să transmită semnal wireless către casca. Se desface şi se pune nişte sârmă înăuntru, dar îl vei putea utiliza după doar împreună cu casca japoneză.

Acest sistem cu telefon modificat este apărut pe la început(2006), între timp au apărut sisteme mai mici şi mai performante. Încă se promovează deoarece se modifica uşor şi sunt ieftine de făcut vânzătorul rămânând cu profit mare.

Este nevoie de un sistem care să i-a semnalul de la telefonul mobil şi să îl transforme în semnal wireless. Acest sistem poate fi:

Cutiuţa GSM este ultima noutate apărută. Este practic un telefon mobil fără ecran şi tastele numerice. Este special fabricată să poate transmite direct semnal wireless pt microcasca şi este cât o cutie de chibrite !
Sistemele cu căşti de copiat sunt noi?

Te asigurăm că tu vei fi primul care vei folosi oricare din sistemul comandat de pe acest site! Noi NU facem închirieri! Indiferent de ce vă va zice vânzătorul, dacă face închirieri ai 90% şansă să nimereşti un sistem folosit cel puţin o dată!

Nu ne credeţi? Vă veţi convinge :))) Şi să vă zicem şi de ce: acum 2 ani făceam şi noi închirieri şi aveam în medie 35 de sisteme închiriate pe zi. Asta pt Iaşi care nu se compară cu Bucureşti de exemplu că număr de studenţi.

Vă asigurăm că nici un vânzător nu-şi permite să rămână cu 50 de sisteme de copiat pe stoc. Mai ales atât timp cât unu singur costă 300 lei. În plus sistemele închiriate se uzează şi se strică destul de repede.

Cei care le închiriază nefiind ale lor nu sunt atenţi cu ele. De aceea este mai convenabil să închiriezi o dată sistemul apoi îl vinzi că nou 🙂