Casca Japoneză scoate un piuit conţinu. De ce?

Multe persoane se confruntă cu problema căştilor microscopice japoneze care nu se aud sau se aud prea încet, iar pentru a rezolva această problemă, trebuie să aveţi în vedere câteva lucruri. În funcţie de dispozitivul pe care îl folosiţi, problemele pot apărea din mai mutle motive.

Asigutati-vă mereu că în microcasca aţi introdus o baterie nouă şi verificaţi dacă bateria este introdusă corect în casca de copiat. O idee bună pe care o puteţi avea în vedere, astfel încât să vă introduceţi cât mai bine bateria în casca japoneză este să căutaţi pe Youtube cum se face acest lucru.

Casca de copiat japoneză se aude încet – De ce?

Verificaţi dacă nu aveţi de-a face cu găurile căştilor înfundate cu ceară şi mai aveţi în vedere şi că volumul dispozitivului folosit să fie dat la maxim atunci când sunteţi în apel. Ar trebui ca dispozitivul pe care îl folosiţi să fie la mai mult de 30-50 cm de microcasca din ureche pentru că dacă sistemul de copiat este aproape de cască din ureche, atunci acesta se va auzi mai tare.

Chiar şi în situaţia în care faceţi doar nişte teste, casca ar trebui introdusă în întregime în ureche, iar dispozitivul ar trebui dat la maxim. Verificaţi aşadar nivelul volumului dispozitivului pentru a afla cu exactitate dacă se aude sau nu.

 

Mai aveţi în vedere şi să înlocuiţi bateria pentru că e posibil ca aceatsa să fie consumată în situaţia în care dispozitivul pe care îl folosiţi nu se aude atât de bine. Mai puteţi verifica şi dacă nu cumva gaurilele din vârful căştii sunt înfundate de un element străin sau de ceară din urechi.

În situaţia în care optaţi pentru o cască de copiat cu bluetooth, atunci volmulul se dă automat la jumătate în momentul în care conectaţi bluetooth-ul la telefon. Nu uitaţi aşadar să daţi volumul la maxim chiar şi pe bluetooth. Mai întâi daţi volumul la maxim pe telefon şi apoi daţi volumul la maxim pe bluetooth.

Acest lucru trebuie făcut doar la primul apel pentru că la următoarele apeluri, volumul pe care îl veţi seta va rămâne memorat, până în momentul în care vă veţi decide să deconectaţi bluetooth-ul.

Casca japoneză scoate un piuit conţinu foarte puternic. De ce?

E foarte posibil să aveţi de-a face cu o situaţie în care casca pentru copiat japoneză va scoate un piuit foarte puternic, dar şi continuu în acelaşi timp. Deşi aceste situaţii sunt destul de rare, e posibil ca în acest caz să aveţi de-a face cu oxidarea circuitelor interne ale microcastii datorită faptului că ceară a început să ajungă în interiorul acestei căşti.

Casca japoneză este destul de sensibilă din acest punct de vedere, deci va trebui să aveţi grijă referitor la aspectul cerii din ureche.

De multe ori aşadar, atunci când ceară ajunge la circuitele căştii, aceasta nu va mai putea fi folosită. Chiar şi în situaţia în care casca se va auzi foarte încet, e posibil să vă confruntaţi cu această problemă, de aceea verificaţi cu atenţie starea căştii înainte de a o folosi efectiv la un examen.

De cele mai multe ori, atunci când casca se strică, ea se va auzi înfundat şi nu va începe să piuie. Foarte rar se întâmplă ca aceasta să scoată anumite sunete atunci când se strică. Este foarte recomandat aşadar că de fiecare dată atunci când vă veţi dori să folosiţi o astfel de cască, să vă curăţaţi cât mai bine urechile.

Urechile ar trebui aşadar curăţate chiar înainte de a pune casca, chiar dacă v-aţi curăţat deja urechile cu o seară înainte pentru că se poate întâmpla ca ceară să se acumuleze în ureche peste noapte.

Casca Japoneză se aude în exterior?

Una dintre situaţiile cu care este posibil să vă confruntaţi este ca o astfel de cască se va auzi şi în exterior. Cu cât veţi ţine cutiuţa mai departe de cască, cu atât veţi auzi mult mai încet, de aceea trebuie să aveţi în vedere acest inconvenient.

Cutiuţa ar trebui aşadar montată cât mai aproape de ureche şi anume de cască japoneză. Nu montaţi cutiuţa mai jos de piept pentru că nu veţi mai reuşi să comunicaţi atât de eficient. Motivul pentru care trebuie să faceţi acest lucru este ca o astfel de cutiuţa are microfon şi se va auzi mult mai uşor dacă ea este mai apropiată de gură.

Cu cât este mai îndepărtată aşadar, cu atât se va auzi mai greu.

Puteţi regla cât de tare să se audă atunci când veţi mişca uşor capul. Un alt lucru important de ştiut este că se va auzi din ce în ce mai bine pe măsură ce veţi apropia cutiuţă de ureche. În cazul în care este cineva lângă voi atunci când sunteţi de exemplu la un examen, atunci este foarte simplu să îndepărtaţi capul de cutiuţa, astfel încât să fiţi foarte siguri de faptul că nimeni nu va auzi ceea ce vă este spus în casca.

Un lucru important înainte de orice examen este să faceţi cât mai mutle proble reglând volumul de la”+” la “-“ şi anume să daţi mai tare şi mai încet căştile, astfel încât să vă faceţi o părere despre volumul maxim şi minim pe care aceste căşti îl pot atinge.

Ar trebui ca atunci când faceţi aceste teste să stea cineva lângă voi şi să verifice cum se aude la exterior, schimbând în acelaşi timp, locul, dar şi poziţia pe corp a cutiuţei. Dacă de exemplu optaţi să ţineţi cutiuţa pe umăr, atunci lăsaţi volumul să fie mai încet. În situaţia în care această cutiuţă se afla în buzunarul de la piept atunci o puteţi da la maxim.

Pentru a fi siguri că nu se aude nimic din exterior, va trebui să găsiţi un echilibru între poziţia cutiuţei pe corp, volumul setat, dar şi poziţia capului faţă de cutiuţa, astfel încât să auziţi cât mai bine şi să vă bucuraţi de toate avantajele pe care aceste căşti vi le oferă.

Veţi putea aşadar regla volumului fără a mai fi nevoie să accesaţi efectiv dispozitivul. Este important aşadar să ţineţi cont de toate aceste lucruri. Veţi avea parte aşadar de o cască de o calitate cât mai bună care va fi extrem de uşor de folosit.