Cască de copiat Digitală Profesională RM-215 Pro

1,995 lei

Sistem de copiat Profesional din noua generatie 2023 cu cartela SIM si casca de copiat fara fire. La sistemul Profesional RM210 Pro distanta intre dispozitiv si casca poate fi de pana la 15 metri. In plus, la modelul RM210 Pro, fiecare dispozitiv functioneaza cu casca lui si nu poti auzi si pe altii care au sisteme de copiat in aceeasi incapere si nu interfereaza cu sistemele cu microcasca japoneza!

SKU: RM215PRO Categorie:

Descriere

Acest sistem face parte din categoria sistemelor de copiat profesionale! Aceste căști nu pot recepționa informațiile de la ceilalți care mai folosesc sisteme de copiat în aceeași sală. În acest caz, casca nu este universal compatibilă, spre deosebire de sistemele de copiat clasice cu microcasca japoneză. De exemplu, dacă este să ne gândim la sistemele de copiat clasice, orice cască poate fi utilizată la orice sistem de copiat, casca fiind una universal compatibilă.

Acest lucru înseamnă că dacă îți vei pune o cască de copiat japoneză în ureche și vei începe să te plimbi printre bănci, dacă persoanele din jurul tău folosesc un sistem clasic de copiat, atunci vei auzi și tu în casca ce li se dictează. Distanța mare între casca și dispozitivul GSM este și ea un avantaj în cazul acestui sistem profesional, și anume că aceasta poate ajunge la 15-20 de metri. La sistemele cu microcasca japoneză, distanța între casca și dispozitiv este de 70 cm.

Țineți cont totuși să nu confundați distanța aceasta cu cea la care se află persoana care urmează să vă ajute. Persoana respectivă se poate afla oriunde pe glob. Distanța aceasta se referă la cea între casca și dispozitivul GSM. Acesta este practic și singurul sistem de copiat care presupune să ai asupra ta doar casca în ureche și nimic altceva pe tine.

Avantaje cască de copiat digitală

 • Calitatea sunetului în cască este net superioară;
 • Nu piuie, nu fosnește, nu scoate sunete ciudate atunci când este folosită lângă alte aparate electronice;
 • Casca nu are acel fosnet de fundal (fssssss) specific la microcasca japoneză;
 • Fiecare sistem de copiat funcționează cu propria casca: tu nu mai auzi de la alții și nici alții de la tine;
 • Volumul o dată setat din dispozitiv, nu va mai varia în funcție de poziția capului față de dispozitivul de copiat;
 • Distanța dintre casca și dispozitivul de copiat poate fi de până la 15 metri;
 • Un singur dispozitiv în aceeași încăpere, poate fi folosit cu până la 10 căști digitale (împerecheate cu sistemul de copiat de dinainte, desigur);
 • Căștile de copiat digitale sunt mai calitative și mai rezistente la uzură în timp – se strică mai greu în contact cu ceara din ureche.

Casca aceasta de copiat nu funcționează prin tehnologia Bluetooth. Fiind un sistem de generație nouă, acesta poate fi detectat doar de analizoare de spectru de frecvență, această aparatură costând zeci de mii de euro, ea fiind de obicei disponibilă doar pentru organizațiile guvernamentale.

Calitatea sunetului în cască este net superioară

Cască de copiat digitală are un sunet net superior modelului clasic de microcasca japoneză. În plus, nu are nici acel zgomot continuu și deranjant de fundal: fsssssss. Cască de copiat digitală nu piuie, nu fosnește și nu scoate sunete ciudate atunci când este folosită lângă alte aparate electronice.

Volumul nu se modifică odată cu distanța dintre cască și dispozitiv

Este bine cunoscut faptul că la microcasca japoneză, volumul se modifică în funcție de poziția capului față de sistemul de copiat. Mai exact, în anumite poziții sunetul este mai tare, iar dacă rotești câteva grade capul, abia mai auzi în microcasca japoneză. Ei bine, la cască de copiat digitală, această problemă nu mai există. Odată setat volumul în cască, vei putea sta cum vrei tu cu capul, în cască volumul va rămâne constant. În plus, indiferent dacă lași dispozitivul de copiat la 1-3 metri sau la 10 metri, volumul va rămâne exact la același nivel pe care l-ai setat tu inițial.

Nu auzi și pe alții în cască – nici alții de la tine

Poate că una dintre cele mai mari inconveniente ale microcascăi japoneze se numără faptul că aceasta este universal compatibilă. Adică aceeași cască o poți utiliza la toate sistemele. Fiind o cască analogică, practic microcască japoneză nu se împerechează cu sistemul tău și astfel toți care mai utilizează sisteme de copiat în aceeași încăpere, vei auzi de la ei, dar și ei de la tine. Însă la modelul de cască de copiat digitală această problemă dispare cu totul.

Odată ce cască de copiat digitală este împerecheată cu dispozitivul tău și acesta este pornit, nicio altă cască nu va mai putea receptiona semnal de la dispozitivul tău! În același timp, nici cască ta nu va putea primi de la alt dispozitiv, fie el cu cască japoneză sau chiar cu același tip de cască digitală. Împerecherea căștilor implică anumiți pași specifici și se face de noi aici, înainte de a expedia produsul. Tu trebuie doar să-l pui la încărcat și să-l porni – nimic mai simplu! Primești chiar și o cartelă bonus de la noi!

Poți folosi până la 10 căști la un singur dispozitiv

Dacă sunt mai multe persoane care vor să folosească un sistem de copiat în aceeași încăpere, poți cumpăra un singur sistem de copiat cu până la 10 căști de copiat digitale, sau câte persoane ai tu nevoie. Căștile le vom împerechea noi aici. În acest caz ar fi indicat ca dispozitivul să fie undeva cât mai în centru încăperii, pentru că toate căștile să primească semnal bun de la dispozitiv. Astfel, cu dispozitivul de copiat poziționat în centru și având o rază de 15-12 metri, poți acoperi cu ușurință o suprafață foarte mare unde se pot afla cei cu cască de copiat digitală.

Acest dispozitiv mai poate fi cuplat cu până la 10 căști, și anume că dacă ai prieteni la examen, puteți folosi împreună sistemul, iar toți vor auzi în cască același lucru. Țineți cont și de faptul că acest sistem este de o generație nouă, el funcționând printr-o tehnologie unică, de aceea cuplarea nu se va putea face acasă. În momentul achiziționării, trebuie să precizați câți utilizatori vor folosi căștile și anume câte căști veți dori pentru acest sistem. Dacă cineva va pierde cască, atunci întregul sistem va trebui trimis înapoi pentru că cuplarea se face cu o aparatură specială. Prețul unei astfel de căști este chiar și de 5 ori mai mare decât al uneia clasice japoneze.

Cum funcționează acest sistem?

Dispozitivul se ține la încărcat, iar un led indică terminarea procesului. Se introduce imediat după în dispozitiv cartela SIM obișnuită din orice rețea GSM. Zona în care veți utiliza sistemul trebuie să aibă semnal la telefon. Casca se introduce în ureche, iar dispozitivul GSM poate fi lăsat la o distanță de maxim 15-20 de metri de persoana care are casca în ureche. Persoana care urmează să te ajute apelează în mod obișnuit telefonul fix sau mobil de la orice distanță.

Sistemul răspunde automat, iar persoana sau persoanele care folosesc acest sistem vor începe să audă ceea ce li se dictează. Apelul se închide însă automat la o oră sau două în funcție de operator, dar nu este nici un fel de problemă în acest caz. Dispozitivul răspunde automat de fiecare dată când este nevoie. Este indicat totuși să utilizați o cartelă SIM nouă pentru că dacă ești în apel și sună altcineva în acest timp, dispozitivul închide apelul și răspunde noului apel. Pe de altă parte însă, dacă cartela este una nouă, nu știe nimeni numărul, deci nu te va deranja nimeni.

Poti lăsa dispozitivul la 15m de cască, – Fiecare dispozitiv funcționează cu casca lui – NU auzi în cască si pe cei cu alte sisteme de copiat!

Specificații Tehnice

 • Distanța între Dispozitivul GSM – Cască: ~15 Metri;
 • Distanța între Ajutorul Tău – Dispozitivul GSM: Nelimitată;
 • NU vei auzi în casca ta și pe ceilalți ce au Cască Japoneză;
 • Un Dispozitiv GSM poate fi împerecheat cu maximum 10 căști;
 • Un singur dispozitiv GSM poate dicța la 10 persoane din aceeași încăpere, chiar dacă sunt în bănci diferite (maximum 15 m de dispozitiv);
 • Microfonul se află pe dispozitivul GSM – NU pe casca;
 • Răspunde Automat la apel;
 • NU poate să sune RO-ALERT-ul;
 • Funcționează cu cartelă SIM obișnuită din Orice rețea GSM;
 • Autonomie Dispozitiv: până la 6 ore;
 • Durata încărcare acumulator Dispozitiv GSM: 3-5 ore;
 • Autonomie Cască: până la 4 ore;
 • Bateria la casca se schimbă;
 • Dimensiuni Dispozitiv GSM: 60 mm x 54 mm x 11 mm.

Pachetul conţine

 • Dispozitiv GSM de copait cu cartelă SIM RM-215PRO;
 • Micro cască de copiat Digitală;
 • 2 x Baterii pt casca digitală;
 • Cablu încărcare dispozitiv GSM;
 • Ghid Video pe YouTube – Manual de Utilizare;
 • Certificat de garanţie.