Cască i-EarCheat pentru copiat

50 lei

i-EarCheat reprezintă o nouă generație de mini căști pentru copiat, integrând avantajele atât ale căștilor japoneze, cât și ale celor cu microvibrații. Aceste căști i-EarCheat oferă izolare acustică superioară, asigurând că sunetul nu este perceput în exterior, chiar și la volum maxim, similar căștilor japoneze. În plus, sunt proiectate pentru a evita interferențele cu alte sisteme din apropiere și, un aspect esențial, nu prezintă riscul de a rămâne blocate sau de a atinge timpanul.

SKU: EARC15 Categorie:

Descriere

Această cască nouă i-EarCheat pentru copiat oferă mai multe lucruri:

 • Tehnologia avansată, eliminând fosnetul și minimizând zgomotul de fundal;
 • Design sofisticat care asigură faptul că sunetul nu este audibil din exterior, chiar și în situația volumului maxim;
 • Confort garantat, neexistând riscul ca această cască să rămână blocată în ureche;
 • Sistem avansat care împiedică apariția bruscă a sunetelor puternice sau a suierăturilor;
 • Se elimină riscul de cădere sau pierderea sunetului datorită securizării pe care o oferă cască în ceea ce privește prinderea de ureche;
 • Dimensiunea, dar și forma adaptată pentru a nu atinge timpanul și a evita orice fel de risc medical;
 • Rezistența sporită la cerumen, menținând în același timp și funcționalitatea, chiar și în prezența acestuia;
 • Protecție împotriva interferențelor produse de alte sisteme din împrejurimi;
 • Design ultra-compact și invizibil la purtare, astfel încât discreția să fie maximă;
 • Eliminarea antenei transparente, pentru un aspect mai discret, dar și mai puțin detectabil.

Casca i-EarCheat pentru copiat nu se vede in ureche!

Cum se vede casca de copiat in ureche

Deși pare că această cască are dimensiuni mai mari, ea este practic invizibilă în ureche, cu excepția cazurilor când cineva trage de ureche sau inspectează cu atenție. Atât microcascada japoneză, cât și modelul i-EarCheat pot părea mai mari în fotografii datorită modului în care sunt realizate acestea, de aproape, dând astfel iluzia unor dimensiuni mai mari.

În realitate, însă, aceste căști nu sunt atât de mari, așa că, dacă le veți poziționa în ureche cât mai corect, ele nu vor fi vizibile din exterior, și astfel nu există riscul ca ele să rămână blocate în ureche. Acest model elimină practic riscul ca o astfel de cască să rămână blocată în ureche.

Casca i-EarCheat are avantajul că nu trebuie să ajungă pe timpan!

Având un mod de funcționare diferit, această cască nu necesită plasarea aproape de timpan, eliminând astfel orice risc de a necesita intervenția unui medic ORL. Tot ce trebuie să faceți pentru a introduce cască în ureche este să o împingeți cu vârful degetului mic, până când aceasta se așează confortabil în spatele curbaturii interne a urechii. Ea poate fi observată doar prin tragerea urechii, dar în orice alt context, aceasta rămâne invizibilă.

Nu auzi în cască și pe alții

Izolarea acustica este una exceptionala daca veti lua decizia de a folosi aceasta casca i-EarCheat. Chiar si in situatia in care te afli la jumatate de metru distanta de o persoana care foloseste alt sistem de copiat, poti fi sigur ca nu vei auzi ceea ce aude persoana respectiva. Acest lucru este important pentru ca se intampla frecvent ca utilizatorii de casti japoneze dintr-o anumita sala sa prinda semnal de la alti utilizatori si astfel sa nu mai inteleaga nimic.

Un alt lucru important la aceste casti i-EarCheat este ca ea are o stabilitate buna daca este introdusa corect in ureche. Riscul ca ea sa cada este complet eliminat. Pentru un confort suplimentar poti alege sa montezi casca acasa, dar cel mai recomandat este sa o pui inainte de examen, astfel incat fixarea sa fie una optima, iar discretia maxima

Durata de viață de 10 ori mai mare

Noile căști i-EarCheat au o mulțime de avantaje, spre deosebire de căștile cu microvibrații care aveau tendința de a se pierde foarte ușor datorită dimensiunilor mici sau căștilor japoneze care se puteau strica rapid chiar și dacă intrau în contact cu o cantitate mică de ceară. Pe lângă faptul că aceste noi căști sunt mult mai puțin sensibile la factorii externi, acestea mai beneficiază și de o durată de viață de 10 ori mai mare în comparație cu modelele clasice de căști. Acest lucru reprezintă o îmbunătățire considerabilă în ceea ce privește fiabilitatea și durabilitatea.

Pachetul include:

 • 12 x Căști Microvibrații:
  • 6 x M Size: 3X1mm;
  • 6 x L Size: 5x1mm;
 • 4 x Căști i-EarCheat:
  • 2 x M Size: 7x7mm;
  • 2 x L Size: 8x8mm;
 • Accesorii:
  • Bețisor cu Cap Magnetic special extragere căști blocate;
  • Magnet ovat Extragere/Așezare căști.

Informații suplimentare

Greutate 0.01 kg
Dimensiuni 6 × 6 × 6 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cască i-EarCheat pentru copiat”