Camere cu Conexiune WiFi

camere wifiOrice mini camera ce trimite imagini video in timp real, are nevoie de acces la internet pentru a putea trimite informatia persoanei care te ajuta fara limita de distanta. Persoana care te ajuta se poate afla la o distanta nelimitata. Ai 3 variante posibile pentru a da internet la camera:

  • folosesti propriul telefon mobil cu functia de Hotspot,
  • folosesti un mini router 4G LTE cu o cartela SIM obisnuita,
  • alegi o camera cu cartela SIM integrata: fara fire, fara telefon, fara router

Daca alegi Sa faci Hotspot

Daca alegi sa utilizezi propriul telefon mobil va trebui sa activezi functia de hotspot si in setarile acestei functii sa introduci numele retelei si parola la care camera sa se conecteze.

Retine ca distanta intre telefon si camera nu trebuie sa fie mai mare de 10 metri. Este recomandat ca telefonul sa fie ascuns undeva la tine totusi, intrucat antena wifi de la camera nu este prea mare si distanta este astfel mai mica.

Deci trebuie sa ai telefonul mobil cu tine in sala. Ajutorul tau insa poate fi oriunde pe glob si are acces la internet – distanta nelimitata.

Daca alegi varianta cu mini Router

In primul rand trebuie sa stii ca indiferent de ce varianta alegi, performantele camerei sunt aceleasi! Daca alegi varianta cu mini Router vei avea urmatoarele avantaje:

  • NU poate suna ROALERT – la telefoane suna chiar daca e pe silentios dat,
  • Nu te poate deranja nimeni in timpul utilizarii – la telefon daca te apeleaza cineva, cat timp incearca sa te sune, internetul este indisponibil – camera este inutilizabila in acest timp pana inchide apelul,
  • Mini Routerul este mult mai mic si il ascunzi mai usor!
  • Mini Routerul vine gata setat: doar pui cartela si il pornesti –  la telefon mai sunt ceva setari de facut
  • Mini Routerul are mereu reteaua WiFi ascunsa –  la telefon nu o poti ascunde la toate modelele de telefon, cum ar fi: IphonHuawei si chiar unele Samsung-uri.

Daca alegi o camera direct cu cartela SIM

Mai nou au aparut camere in nasture, la care cartela SIM intra direct in nasture si nu mai au accesorii pe langa. Este varianta cea mai buna, insa din pacate este si cea mai scumpa, datorita tehnologiei avansate utilizate pentru a fi asa de mici cat sa intre cartela in nasture.

Mai sunt modele promovate ca fiind cu cartela SIM insa se omite a spune ca de fapt cartela NU intra in nasture ci au fire foarte groase de legatura, o baterie imensa de scuter si module secundare in care se introduce cartela SIM.

Camerele Video iCheat S5 Pro si Lite, la care Cartela SIM intra direct in Nasture! Fra Telefon, Fara Router, Fara module separate si fara fire groase sau baterii de scuter(care nu iti sunt aratate in poze)!

Afișez toate cele 2 rezultate