Tel: 0767.759.322
.

Cameră video pentru copiat

Sisteme profesionale cu Cameră in nasture

Suntem în acest domeniu încă din anul 2004! Avem o vastă experienţă şi aducem astfel pe piaţa cele mai performante sisteme cu cameră video pentru copiat.

Colaborăm cu producători şi dezvoltatori de soft din mai multe ţări. Cerem păreri clienţilor, îmbunătăţind astfel constant sistemele noastre.

De aceea camerele noastre pentru copiat sunt unice pe piaţă. Nimic nu poate garanta succesul, dar sistemele noastre au cea mai mare rata de reuşită.

FASTBAY
Avem cele mai mici camere in nasture de pe piata!

În stânga poţi vedea câteva imagini din examene reale, susţinute de o mică parte din clienţii noştri de-a lungul timpului.

Poate părea greu de crezut dar ele sunt chiar din timpul examenului. Camerele noastre au claritatea imaginilor foarte bună, zici că sunt făcute cu telefonul mobil.

Sistemele noastre sunt gândite în aşa fel încât să fie cât mai uşor de folosit

Pentru că şi noi am fost studenţi, cunoaştem foarte bine cât de important este pentru tine promovarea unui examen, fie el la facultate, pentru promovare la servici sau pentru angajare.

Vă punem la dispoziţie cele mai performante sisteme compuse din cască de copiat cu cameră special modificate pentru a se potrivi pe tipul de examen care urmează să îl susţii.

Sistemele noastre sunt gândite în aşa fel încât să fie cât mai uşor de folosit. Nu trebuie să ai decât cunoştinţe de bază: să încarci acumulatorul, să instalezi o aplicaţie pe calculator sau telefon, să te conectezi la o reţea WiFi.

Deşi nu sunt greu de instalat şi folosit, noi stăm la dispoziţia clienţilor noştri şi pe whatsapp: oferim ajutor la prima instalare prin video call.

Tot pentru a ajuta clienţii noştri se pot face şi programări pentru persoanele care vor să vină personal să testeze sistemele noastre.