Camere Video pentru copiat in Nasture Profesionale

Camera Video pentru copiat in Nasture din gama S Pro sunt cele mai performante mini camera video care exista. Senzor optic de 5Mpx REALI si lentila cu Auto Focus face din aceasta mini camera video in nasture un dispozitiv extrem de eficient. Imaginile trimise de aceasta camera le poti compara cu cele facute cu propriul Telefon Mobil – nu iti vine sa crezi ca sunt facute cu o cameră video pentru copiat in nasture! Este singura camera care, la o comanda primita din aplicatie, camera face poza la propriu si o trimite inapoi in aplicatie. Restul camerelor fac doar captura de ecran!

Este greu de crezut, dar iti GARANTAM ca aceste imagini sunt facute cu o camera de copiat S3 Profesionala! Poti da un zoom foarte mare pe imagini. Poti tine camera chiar si la 1 metru de pagina A4 sau monitorul LCD pentru ca se va vedea foarte clar!

Pt a te convinge, vezi clipul video urmator! Sunt imagini reale!

Daca gasesti o alta camera in nasture care sa trimita imagini mai clare, iti dam GARANTAT de 10 ori banii pe camera inapoi!

Tine cont ca doar camerele versiunile: S3 Pro si S4 Pro pot face la propriu poza(nu e captura de ecran) si incarca in aplicatie!

Camerele video in nasture pentru copiat pot trimite imagini video in timp real(Live) unei persoane aflate chiar si la mii de kilometri distanta. Persoana care urmeaza sa te ajute, are o aplicatie gratuita pe telefon, tableta sau calculator unde va vedea Live ce se intampla la cel care poarta camera in nasture. O camera video pentru copiat poate fi extrem de utila atunci cand acolo unde urmeaza sa utilizezi sistemul exigenta este foarte mare.

Tine cont ca sistemele Audio si Video functioneaza independent si nu trebuie sa fie compatibile intre ele – sunt sisteme diferite.

La Audio

Persoana care te ajuta va efectua un apel obisnuit de pe orice telefon catre numarul SIM introdus in dispozitiv. Cel care are casca va auzi in ureche si va putea fi si auzit de persoana care este acasa si ajuta(dispozitivul cu casca are si microfon).

La Video

Va trebui sa folosesti o a doua cartela SIM pentru camera video in nasture pentru copiat ce are activata o optiune cu internet. Persoana care te ajuta va putea vedea astfel in aplicatie in direct(Live) si in orice moment tot ce filmeaza camera.

Camera video pentru copiat cu Autofocus

Camerele cu Autofocus, au lentila in nasture mobila si stiu singure sa regleze claritatea in functie de distanta intre camera si scris. Astfel nu mai esti asa de limitat cum sa tii camera pentru ca cel de acasa sa vada clar.

In functie si de indemanarea utilizatorului, timpul necesar trimiterii imaginilor ce contine informatia(subiectele sau ce vrei tu sa trimiti), scade de pana la 4 ori fata de o camera clasica cu focus manual! Cu o singura poza, in 10-15sec poti trimite o intreaga foaie A4!

In nasture exista o lentila care va regla automat calitatea imaginilor in functie de cum tii camera fata de obiectul de filmat. Vei putea tine camera atat la 10cm cat si la 70cm, imaginile vor fi la fel de clare! In plus camera are un senzor optic de 5Mpx REAL!

Camerele din seria S3 Pro, S4 Pro sunt singurele camere ce au autofocus!

Camera Video pentru copiat in Nasture S3 Pro

Dacă cauți o cameră video în nasture pentru copiat pe care să te poți baza, atunci camera S3 Pro este cea mai bună alegere! Dezvoltată la noi în România și produsă în Taiwan, S3 Pro este fără doar și poate cea mai performantă cameră care există. Aplicația este simplu de folosit atât de către profesioniști cât și de amatori. Autonomie foarte bună, dimensiuni reduse, calitate a imaginilor ireproșabilă, fără concurență: senzor optic 5 Mpx și lentilă în nasture cu autofocus.

Camera S3 Pro este garantat cea mai eficientă cameră care există!

 • Camera cu WiFi 2.4 Ghz
 • Senzor Optic 5Mpx
 • Lentila cu Focusare Automata
 • Aplicatie pe Laptop/Descktop PC
 • Video Live HD Super Cristal Eye
 • Incarca Poze 4K in aplicatie
 • 12 Nivele calitate Video
 • Acumulator mic up to 4h autonomie
 • Buton de Urgenta pt Oprire Sistem

Camera Video pentru copiat in Nasture S3 Pro LTE

S3 Pro LTE 4G este cea mai performantă cameră video în nasture care există. Se deosebește atât prin calitatea imaginilor (senzor optic 5Mpx și nasture ce are lentilă cu autofocus) cât și prin faptul că sistemul este extrem de simplu și de compact. Funcționează cu un mic acumulator de telefon mobil și are un singur fir subțire și flexibil de sub 1mm diametru! Astfel, camera video în nasture S3 Pro LTE 4G este foarte versatilă, foarte discretă (foarte greu de detectat) și extrem de eficientă.

Fără Telefon, Fără Router 4G, Fără Module Adiacente, Fără Baterii de Scuter la tine!

 • Camera cu Cartela SIM
 • Senzor Optic 5Mpx
 • Lentila cu Focusare Automata
 • Aplicatie pe Laptop/Descktop PC
 • Video Live HD Super Cristal Eye
 • Incarca Poze 4K in aplicatie
 • 12 Nivele calitate Video
 • Acumulator mic up to 4h autonomie
 • Buton de Urgenta pt Oprire Sistem

Camera Video pentru copiat in Nasture S3 Nano

Camera video în nasture pentru copiat S3 Nano este cea mai mică și mai ușoară cameră video de copiat care există la ora actuală pe piață. Cu cât camera este mai mică și mai ușoară, cu atât va sta mai bine la cămașă și o vei manevra mai ușor. Unghi de vizualizare mai bun și culorile mai intense decât la modelul S3 Lite. Este o cameră video de copiat foarte discretă și extrem de eficientă!

 • Cea mai mica camera care exista!
 • Camera cu WiFi 2.4Ghz
 • Senzor Optic 2Mpx
 • Lentila cu Focusare Manuala
 • Aplicatie pe Android/IOS
 • Trimite Video Live 4K
 • 3 Nivele calitate Video
 • Acumulator mic up to 5h autonomie
 • Buton de Urgenta pt Oprire Sistem

Camera Video pentru copiat in Nasture S3 Lite LTE

Camera video pentru copiat cu cartela sim i-Cheat S3 Lite, este cea mai mica camera in nasture care exista, la care cartela intra direct in corpul camerei in nasture! Se remarcă datorită faptului că poate fi utilizată fără a avea la tine un mini router 4G sau un telefon mobil. 

Acest model este apreciat pentru faptul că are o cartelă care intră direct în corpul camerei. Fiind mai mică decât o brichetă, camera se poate monta cu ușurință chiar și la mânecă, deci nu mai ești nevoit să ridici foaia de pe masă.

Este mai mica decat o bricheta! Fara Telefon, Fara Router, Fara module separate si fara fire groase sau baterii de scuter(care nu iti sunt aratate in poze)!

 • Cea mai mica camera cu cartela SIM care exista!
 • Camera cu WiFi 2.4Ghz
 • Senzor Optic 2Mpx
 • Lentila cu Focusare Manuala
 • Aplicatie pe Android/IOS
 • Trimite Video Live 4K
 • 3 Nivele calitate Video
 • Acumulator mic up to 5h autonomie
 • Buton de Urgenta pt Oprire Sistem

Camera video pentru copiat cu poze vs captura de ecran

Este foarte important a nu se confunda o camera video pentru copiat ce poate face poze la propriu, cu una care face doar o simpla captura de ecran cu ce trimite camera video pe live. Poza ajunge in 10-15 secunde fata de captura de ecran care este la secunda, insa calitatea pozei este de 20 de ori mai mare!

Camerele din gama S3 Pro sunt capabile sa trimita Poze la o calitate deosebita. Practic din aplicatie ajutorul tau trimite o comanda catre camera, camera face poza si o trimite automat (tu care ai camera nu trebuie sa faci nimic) inapoi la persoana care te ajuta. Rezultatul este o poza foarte foarte clara, ca si cum ar fi facuta cu telefonul mobil.

Camera video pentru copiat S3 Pro are in interiorul nasturelui o lentila ce se misca automat in functie de distanta la care tii camera fata de foaia A4. Monitor LCD. Astfel camera va trimite imagini la claritate maxima indiferent daca tii mana mai aproape sau mai departe FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture!

Camerele Obisnuite fac doar o captura de ecram la ce trimite camera in timp real. Poza are o calitate si rezolutie mult mai mica.

Camera i-Cheat S3 Pro trimite Poze si face si captura de ecran

Camera pentru copiat S3 PRO – Imagini Video in timp Real + Poze 4K!ATENTIE: NU confundati o Camera Obisnuita la care ajutorul tau de acasa face o captura de ecran la fereastra Live Video cu Camera S3 Pro la care Camera face la propriu Poza si o trimite ajutorului tau de acasa. O camera obisnuita care trimite Live Video are calitatea limitata. Ajutorul tau de acasa are un buton in aplicatie cu care se face o simpla captura de ecran a ferestei de video.

Absolut toate camerele video pentru copiat care exista pe piata trimit imagini video in timp real. Persoana care primeste in aplicatie poate inregistra video sau poate face captura de ecran(poza). Captura de ecran are exact aceeasi calitate cu ce trimite camera pe live. In acest caz practic camera nu face poze! Mai exact aplicatia salveaza o captura de ecran la ce trimite camera pe live.

Toate camerele video pentru copiat pot trimite video in timp real. Calitatea la video este insa limitata de viteza mica la internet a retelelor GSM(orice camera functioneaza cu ajutorul retelei GSM). Camera S3 Pro, S4 Pro sunt singurele camere la care camera la propriu face o poza si o incarca in aplicatie!

Diferentele sunt uriase: cu o singura poza trimiti o pagina intreaga A4 in doar 20-25 sec! Poti face un zoom atat de mare pe poza, incat se vad ridurile hartiei! Pozele sunt atat de clare de zici ca sunt facute cu propriul telefon mobil!

Diferenta este ca S3 Pro, atunci cand ajutorul tau de acasa apasa butonul de Poza 4K din aplicatie, camera primeste comanda de poza si practic camera face poza la propriu. Poza este apoi trimisa direct in aplicatie. Astfel poza este mult mai calitativa si este exact ca o poza facuta cu telefonul mobil.

Totul este automat, cel care foloseste camera in sala nu trebuie sa apese pe nici un buton.

Sfaturi la achizitie

Sistemele noastre sunt gândite în aşa fel încât: să fie cât mai uşor de folosit, să fie cat mai mici cu putinta si sa aibă cat mai putine accesorii! Vă punem la dispoziţie cele mai performante sisteme compuse din cască de copiat cu cameră special modificate pentru a se potrivi pe tipul de utilizare care urmează să îl susţii.

Sistemele noastre sunt gândite în aşa fel încât să fie cât mai uşor de folosit. Nu trebuie să ai decât cunoştinţe de bază: să încarci acumulatorul, să instalezi o aplicaţie pe calculator sau telefon, să te conectezi la o reţea WiFi.

Deşi nu sunt greu de instalat şi folosit, noi stăm la dispoziţia clienţilor noştri şi pe whatsapp: oferim ajutor la prima instalare prin video call.

Tot pentru a ajuta clienţii noştri se pot face şi programări pentru persoanele care vor să vină personal să testeze sistemele noastre. Camere Video in Nasture pentru Copiat Avem cele mai Performante camere video pentru copiat in nasture de pe piata!

Cu cat camera este mai mica si mai usoara
Este mai usor de instalat pe corp. Este mai usor de manevrat – mobilitate mare. Se poate pune cu usurinta la maneca. Risc mic sa cada de la bluza.

Cu cat ai mai putine accesorii la tine
Riscul sa fii deconspirat scade considerabil. Sistemul se instaleaza mai usor. Mai usor de utilizat. Vei fi mai putin stresat in sala – nu vei da de banuit!

NU trebuie sa ridici foaia – dai mult mai greu de banuit. Ai mobilitate mai mare – misti camera cu usurinta dupa indicatiile celui care de ajuta primite in casca: dai sus, mai jos, stanga dreapta mai aproape etc. Cel care te ajuta si vede ce si daca scrii corect, te urmareste daca ai scris ce ti-a dictat FARA a mai fi nevoie sa intrebi daca nu intelegi ceva!

Camera Video pentru copiat cu Auto Focus!
La camera cu autofocus, in functie de cum misti mana, lentila din interiorul nasturelui va regla automat claritatea imaginilor in functie de distanta dintre scris si camera. Camerele din seria S3 Pro, S4 Pro sunt singurele camere ce au autofocus! Restul sunt anunturi cu descrieri copy paste nereale! Astfel claritatea imaginilor la camera pentru copiat S3 Pro este net superioara si:

Timpul necesar sa trimiti informatia scade si de pana la 10 ori!
In functie si de indemanarea utilizatorului, timpul necesar trimiterii imaginilor ce contine informatia(subiectele sau ce vrei tu sa trimiti), scade de pana la 4 ori fata de o camera clasica cu focus manual! Cu o singura poza, in 20-25sec poti trimite o intreaga foaie A4!

Scade de pana la 10 ori riscul de a fi deconspirat!
Vei trimite mult mai repede informatiile celui care te ajuta. Astfel nu vei mai avea nevoie de camera – o poti chiar si opri! Nu mai esti nevoit sa faci manevre pe termen lung, de exemplu sa misti mana sau sa stai in anumite pozitii care ar putea fi interpretate ca fiind suspecte!Clasificare Camere Video de Copiat

Clasificare camere video pentru copiat

In functie de cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont, camerele video pentru copiat se pot imparti in mai multe grupe. Cele de la final ingrosate sunt si cele mai performante. In functie de sursa de internet:

 • camere ce folosesc ca sursa de internet Hotspotul de la propriul telefon Mobil
 • camere video pentru copiat cu mini Router portabil 4G LTE
 • camere video pentru copiat la care cartela intra direct in nasture!

In functie de modul de focalizare al imaginilor:

 • camere video pentru copiat cu focusare mannuala
 • camere video pentru copiat cu focusare automata

In functie de formatul trimis:

 • camere video pentru copiat ce trimit Live si faci captura de ecran din aplicatie la live
 • camere video pentru copiat ce fac poza si o incarca in aplicatie