Tel: 0767.759.322
.

Cameră video pentru copiat

Mini Camera Video i-Cheat S4 in Nasture

Camera i-Cheat S4 suporta modul pentru Cartela SIM si NU comunica prin Wifi cu mini camera. Este sistemul la care esti nevoit sa ai la tine cat mai putine dispozitive/aceesorii! In configuratia de top, NU ai nevoie de Router 4G si nici de dispozitiv Audio separat! Ajutorul tau iti dicteaza direct din aplicatia unde primeste imaginile Video Live.

Buton de Urgenta – O singura apasare inchizi Camera + Audio + Intrnet si devine Imposibil de detectat!

La restul sistemelor, chiar daca inchizi camera trebuie sa inchizi si Cutiuta GSM si Routerul pt a fi sigur ca nu te prinde, deci minim 3 butoane!

FASTBAY
Vezi cat de usor se pot gasi retelele Wifi Ascunse!

Camerele Wifi obisnuite, folosesc un Router 4G pentru a avea acces la internet. Acest Router creaza o retea Wifi pentru camera. Aceasta retea Wifi, chiar daca este ascunsa, tot se poate gasi destul de usor cu o simpla aplicatie Gratuita Wifi Scan, instalata pe orice telefon Android sau IOS. Doar anul trecut la sesiunea din vara BAC 2021 au fost dati afara peste 350 de elevi ce aveau asupra lor camere video cu wifi. Vezi detalii aici: www.agerpres.ro/bac2021

Unele dintre aplicatii, pot spune chiar si distanta panala la Routerul ce are reteaua ascunsa. Cu alte cuvinte, supraveghetorului nu ii poate lua mai mult de 3 minute:

Sa vina exact langa tine! Si asta doar cu telefonul, FARA dispozitive speciale de detectat!

De aceea camerele cu Wifi au devenit din ce in ce mai riscant de utilizat!

Sistemele noastre sunt gândite în aşa fel încât să fie cât mai uşor de folosit

Pentru că şi noi am fost studenţi, cunoaştem foarte bine cât de important este pentru tine promovarea unui examen, fie el la facultate, pentru promovare la servici sau pentru angajare.

Vă punem la dispoziţie cele mai performante sisteme compuse din cască de copiat cu cameră special modificate pentru a se potrivi pe tipul de examen care urmează să îl susţii.

Sistemele noastre sunt gândite în aşa fel încât să fie cât mai uşor de folosit. Nu trebuie să ai decât cunoştinţe de bază: să încarci acumulatorul, să instalezi o aplicaţie pe calculator sau telefon, să te conectezi la o reţea WiFi.

Deşi nu sunt greu de instalat şi folosit, noi stăm la dispoziţia clienţilor noştri şi pe whatsapp: oferim ajutor la prima instalare prin video call.

Tot pentru a ajuta clienţii noştri se pot face şi programări pentru persoanele care vor să vină personal să testeze sistemele noastre.

Avem cele mai mici camere in nasture de pe piata!

Camerele din gama i-Cheat sunt capabile sa trimita Poze la o calitate deosebita. Practic din aplicatie ajutorul tau trimite o comanda catre camera, camera face poza si o trimite automat (tu care ai camera nu trebuie sa faci nimic) inapoi la persoana care te ajuta. Rezultatul este o poza foarte foarte clara, ca si cum ar fi facuta cu telefonul mobil.

Camerele Obisnuite fac doar o captura de ecram la ce trimite camera in timp real. Poza are o calitate si rezolutie mult mai mica.

Pentru a putea sa iti faci o idee, vezi urmatorul video demonstrativ cu poze din examene reala facute cu o camera S1. Nu uita sa selectezi calitate maxima la video YouToube!

Call Now ButtonSunați acum!