Cameră Video in Nasture 4K UHD – S4

3,000 lei

Camera i-Cheat S4 reprezintă cea de-a patra generație din seria noastră profesională de camere video pentru copiat. Cu o atenție deosebită acordată siguranței tale, modelul S4 vine cu o inovație remarcabilă – integrarea modulului 4G LTE. Astfel, eliminăm necesitatea unui router separat sau a utilizării unui hotspot de pe telefon. Deosebindu-se de alte camere video, i-Cheat S4 este unica care nu se bazează pe rețeaua WiFi, nici măcar sub formă ascunsă. Aceasta îmbunătățire asigură o conectivitate mai stabilă și un nivel superior de siguranță.

Este singura cameră video care nu foloseste rețea WiFi – nici măcar setată ca ascunsă! Imposibil de detectat!

Descriere

În contextul actual, în care discuțiile despre căști și camere pentru copiat devin tot mai frecvente, supraveghetorii de examene se pot aștepta să întâlnească astfel de dispozitive în sălile de examen. În special, dacă ai de-a face cu un supraveghetor mai tânăr și familiarizat cu tehnologia, există un risc crescut ca acesta să utilizeze aplicații disponibile în Google Play Store sau App Store pentru a scana rețelele WiFi, inclusiv cele ascunse. Astfel o cameră video în nasture nedetectabilă fără wifi poate face diferența!

Pe piață există doar câteva modele de camere video în nasture pentru copiat care nu necesită un router 4G separat. Cu toate acestea, chiar și modelele care includ un modul 4G tind să creeze o rețea WiFi pentru a funcționa. Camera i-Cheat S4 se distinge clar în acest peisaj. Fiind la a patra generație din gama noastră profesională de camere video pentru copiat, punem un mare accent pe siguranța ta. Modelul S4 este echipat cu modul 4G LTE integrat, eliminând astfel nevoia de a folosi un router separat sau un hotspot de pe telefon. Ce o face cu adevărat unică este faptul că i-Cheat S4 nu utilizează deloc rețeaua WiFi – nici măcar în mod ascuns. Aceasta reprezintă un avantaj major pentru discreție și siguranță, asigurând că dispozitivul nu poate fi detectat prin metodele obișnuite de scanare a rețelelor WiFi.

Camerele Video cu WiFi se pot detecta

Indiferent de tipul camerei video in nasture pe care îl alegi, este esențial ca aceasta să aibă acces la internet. Cele mai multe camere video de pe piață se bazează pe routere 4G pentru conexiunea la internet. Aceste routere sunt de obicei de 3-4 ori mai mari decât camera în sine, ceea ce le face mai dificil de ascuns.

Routerele 4G creează o rețea WiFi pentru a asigura comunicația cu camera video. Chiar dacă rețeaua WiFi este setată ca fiind ascunsă, ea poate fi detectată cu ușurință folosind diverse aplicații de scanare WiFi disponibile pe piață. Majoritatea camerelor comunică wireless cu routerul prin intermediul unei rețele WiFi, care acum poate fi destul de ușor descoperită. Retelele WiFi ascunse pot fi identificate folosind simplu o aplicație gratuită de scanare WiFi.

Însă, modulul nostru 4G LTE este diferit. Acesta nu comunică prin WiFi cu camera. Camera i-Cheat S4 este singura de pe piață care nu folosește deloc rețea WiFi. Această caracteristică unică o face mai discretă și mai sigură, deoarece elimină posibilitatea de a fi detectată prin metodele convenționale de scanare a rețelelor WiFi. Prin urmare, i-Cheat S4 oferă o soluție mult mai eficientă și discretă pentru nevoile tale, asigurându-te că rămâi nedetectat în timpul utilizării.

Poate o să rămâneți surprinși, dar doar anul trecut, de la sesiunea din Vară BAC 2021, au fost prinși peste 350 de elevi ce foloseau camere cu conexiune WiFi cu rețea ascunsă. Majoritatea au fost prinși cu ajutorul unei simple aplicații gratuite! Unii vânzători îți vor spune că nu e nicio problemă, rețeaua WiFi o poți ascunde! Într-adevăr, nu o mai poți găsi dacă te duci în meniul de WiFi și dai căutare la rețele disponibile. Dar, în realitate, dacă o ascunzi, asta nu înseamnă că ea nu există și nu se mai poate găsi

Vezi aici articol din presa:
Agerpress

Cum se pot găsi rețelele WiFi ascunse?

Indiferent dacă folosești funcția de Hotspot de la telefonul tău mobil sau un mini-router 4G, rețeaua WiFi creată este doar aparent ascunsă în meniul de căutare a rețelelor WiFi al telefonului. Cu toate acestea, rețelele WiFi ascunse pot fi detectate cu ușurință folosind oricare dintre numeroasele aplicații gratuite disponibile în Google Play Store pentru Android sau în App Store pentru iOS. Aceste aplicații nu doar că dezvăluie prezența rețelei ascunse, dar oferă și informații despre intensitatea semnalului. Acest lucru înseamnă că un supraveghetor, folosind astfel de aplicații, poate determina cu ușurință locația aproximativă a sursei semnalului pe măsură ce se apropie de ea, crescând intensitatea semnalului detectat.

În cazul laptopurilor, rețelele ascunse nu sunt complet invizibile. Ele apar în listele de rețele disponibile ca “Hidden Network” sau “Retea Ascunsă”. Într-un mediu de examen, prezența unei astfel de rețele poate fi considerată neobișnuită și poate atrage atenția supraveghetorilor, mai ales dacă aceștia dispun de un laptop obișnuit. Ei ar putea suspecta imediat prezența unei camere pentru copiat sau a unui alt dispozitiv de comunicații ascuns, mai ales într-un mediu unde asemenea tehnologii nu ar avea de obicei ce căuta.

Astfel, chiar și rețelele WiFi ascunse pot fi un semn de avertizare într-o sala de examen. Supraveghetorii cu cunoștințe minime de tehnologie pot utiliza aplicații simple pentru a detecta aceste rețele, făcând orice dispozitiv conectat la aceste rețele potențial detectabil și, prin urmare, vulnerabil. În acest context, este crucial să se găsească metode mai avansate și mai discrete de a asigura conectivitatea, astfel încât prezența unor astfel de dispozitive să nu fie ușor detectabilă.

Cum funcționează o cameră video în nasture nedetectabilă?

Simplu de utilizat:

 1. In modulul 4G LTE se introduce o cartela SIM obisnuita ce are activa o optiune cu internet,
 2.  Se porneste sistemul de la butonul de pe acumulator,
 3. Se instaleaza aplicatia disponibila gratuit (ai link de descarcare in manualul de utilizare),
 4. Se scrie in aplicatie ID-ul camerei tale si se da conectare

Ajutorul tău, indiferent de locația sa (chiar și într-o altă țară), beneficiază de control complet asupra camerei tale prin intermediul unei aplicații dedicate gratuite. Odată ce camera video este pornită, nu mai este necesar să interacționezi cu ea, cu excepția cazului în care dorești să oprești sistemul.

Prin această aplicație, ajutorul tău are posibilitatea de a porni transmisia video live, de a realiza fotografii de înaltă calitate la rezoluție 4K și de a efectua capturi de ecran. Aceste funcționalități adaugă un nivel suplimentar de flexibilitate și eficiență, permițând ajutorului tău să răspundă rapid și precis la nevoile tale din timpul utilizării. Astfel, poți beneficia de asistență în timp real, cu imagini clare și detaliate, pentru a obține informațiile necesare fără a fi nevoie să interacționezi manual cu dispozitivul. Aceasta înseamnă mai puțină preocupare pentru operarea camerei și mai multă concentrare asupra examenului în sine.

Caracteristici

 • Suporta Cartela SIM – NU necesita retea WiFi !!!
 • Servere Cloud in multiple locatii – conectare rapida, video fara intarzieri mari
 • Buton Urgenta – cu o singura apasare se inchide tot – imposibil de detectat !
 • Autonomie mare – peste 3 ore !
 • Camera cu Autofocus – Camera ce trimite Garantat cele mai clare imagini !!!
 • Este controlata de la distanta – o data pornita, tu care ai camera nu mai trebuie sa faci nimic! Ajutorul tau are control total asupra tuturor functiilor de la distanta cu ajutorul aplicatiei Gratuite instalate pe PC/Laptop.
 • Fir siliconic foarte subtire si flexibil – Nu iese in relief prin haine.

Buton de Urgență

Acest buton, deși poate părea banal la prima vedere, este de fapt extrem de util în situații critice. În cazul în care observi că în sala de examen se folosește un detector cu minim două antene, o simplă apăsare de buton poate opri întregul sistem i-Cheat S4, făcându-l complet nedetectabil. Singura excepție ar fi detectoarele de metale de tipul celor folosite în aeroporturi.

În comparație cu alte sisteme de pe piață, care necesită oprirea individuală a mai multor componente – cum ar fi camera, routerul sau telefonul și cutiuta GSM – sistemul nostru integrat permite oprirea completă a tot cu o singură apăsare de buton, în doar 2-3 secunde.

După ce pericolul a trecut, o nouă apăsare pe buton repornește și reconectează automat întregul sistem în doar 2-3 minute. Acest buton este strategic plasat pe acumulator, permițându-ți să oprești sistemul discret, cu un gest simplu. Reactivarea sistemului este la fel de discretă și simplă: o apăsare a butonului prin haine, fără a fi necesare alte acțiuni. Totul se desfășoară automat, iar aplicația se va reconecta automat la camera ta în câteva minute.

Astfel, deși ar putea părea un detaliu minor, acest buton se dovedește a fi extrem de valoros în situații de urgență. Camera pentru copiat i-Cheat S4 este singura care dispune de această funcție, oferindu-ți un avantaj major în cazul în care se folosesc detectoare în sala de examen.

Singura cameră video cu servere in EU/RO

Camera i-Cheat S4 se distinge ca fiind singura cameră video pentru copiat care oferă servicii de Live Video Streaming direct din România/Europa. Aceasta asigură o transmitere rapidă și eficientă a imaginilor către persoana care te ajută. Datorită faptului că serviciile sunt plătite, există o garanție a calității și fiabilității lor.

Pentru a beneficia de imagini cu un întârziere de maxim 2 secunde, este esențial ca atât camera, cât și ajutorul tău să dispună de o conexiune internet de înaltă viteză. În cazul camerelor chinezești, este o problemă comună ca, chiar dacă internetul funcționează corespunzător, imaginile să aibă întârzieri de 10-12 secunde sau chiar să existe dificultăți în conectarea la cameră. În schimb, pentru i-Cheat S4, există o probabilitate sub 0.1% ca serviciile să nu funcționeze corespunzător. Aceasta utilizează servicii de la Amazon prin intermediul partenerilor săi, aceleași servicii fiind utilizate de companii mari precum McDonald’s, Dedeman și multe bănci din România. Aceste servicii sunt securizate și garantate cu un timp de funcționare de 99,9%.

Atâta timp cât camera are o conexiune de internet de bună calitate (semnal 4G bun în zona unde intenționezi să folosești camera) și persoana care te ajută are, de asemenea, un internet de înaltă viteză, nu există practic niciun motiv pentru care sistemul să nu funcționeze eficient.

Sistemul conține

 • Mini Cameră S4 in Nasture – Model Nou 100% nedetectabilă,
 • Mini Modul 4G LTE Unlocked – Suportă orice Cartelă SIM Obisnuită,
 • Mini Acumulator 5,5×6,5×1 cm – pană la 3-4 Ore Autonomie,
 • Buton de Urgență pe acumulator,
 • OPTIONAL:Husă Specială de pus pe braț Acumulator si Modul 4G (Opțional),
 • 20 Nasturi asemănatori cu cel cu camera: 10xM Size + 10xL Size.

Informații suplimentare

Greutate 0.1 kg
Dimensiuni 4 × 2 × 0.3 cm
Model Camera

Camera, Camera + Router, Camera LTE cu SIM

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cameră Video in Nasture 4K UHD – S4”