Set 10 x Baterie 337 SR416SW pentru căști de copiat – Microcască Japoneză

120 lei

Baterie 337 SR416SW pentru cască de copiat (Microcască Japoneză) de calitate net superioară celorlalte variante de pe piață. Autonomie de până la 12 ore, față de 3-4 ore la celelalte baterii obișnuite. Bateria unei căști de copiat este foarte importantă – nu folosiți baterii ieftine la 6 lei, deoarece casca de copiat poate să înceapă să piuie foarte tare în timpul utilizării!

SKU: RM337 Categorie:

Descriere

Te interesează să achiziționezi o baterie 337 SR416SW de o calitate cât mai bună, pentru că o baterie slabă poate avea consecințe destul de grave. Dacă bateria nu are o calitate bună, aceasta este predispusă la oxidare, dar și la scurgeri, lucru care poate deteriora în mod iremediabil căștile. Mai există și situații raportate în care bateriile necorespunzătoare au dus la emiterea unor sunete extrem de puternice în căști, acestea fiind audibile chiar și de la câțiva metri distanță într-o sală.

Bateria RM-337, aceasta fiind brand propriu, este soluția cea mai bună pentru căștile japoneze de copiat. Modelul acesta garantează o funcționare continuă de până la 12 ore, din momentul introducerii acestora în căștile fără fir. Țineți cont de faptul că durata de 12 ore se calculează indiferent dacă folosiți activ căștile sau nu, de aceea bateria trebuie scoasă după fiecare utilizare, pentru a maximiza durata de viață a bateriei.

Baterie 337 SR416SW pentru Microcască Japoneză

Aceste baterii se pot folosi la căștile de copiat sau chiar la ceasuri, ele fiind cele mai mici baterii care există pe piață în acest moment.

Nu achiziționa astfel de baterii de pe site-uri precum OLX, pentru că de cele mai multe ori ele provin adesea din surse nesigure, cum ar fi baterii din China contrafăcute, ele fiind de o calitate inferioară. Bateriile de acest fel au o durată de viață scurtă de aproximativ 3 ore, cauzând probleme serioase, cum ar fi emiterea de sunete ascuțite la un volum ridicat, acestea fiind audibile chiar și la o distanță de 10 metri.

Pachetul include

10 x baterii SR416SW 337 pentru căști de copiat cu autonomie până la 12 ore.

Informații suplimentare

Greutate 0.01 kg
Dimensiuni 8 × 2 × 2 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 10 x Baterie 337 SR416SW pentru căști de copiat – Microcască Japoneză”